SZOLGÁLTATÁSAINK

Kertgondozás, kertrendezés

Rövid határidőn belül vállaljuk családi házak, nyaralók, társasházak, ipari telkek kertgondozását, kertrendezését, fenntartását.
Nálunk nem a fűnyírásban merül ki a kertgondozás. Minden alkalommal eltüntetjük a gyomokat, ápoljuk a növényeket, rendet és tisztaságot hagyunk magunk után, szívvel – lélekkel végezzük munkánkat. Önnek csak gyönyörködnie kell kertjében.
A kertfenntartási munkákat végezhetjük rendszeresen a szükségességnek megfelelően havi átalánydíjjal, vagy alkalomszerűen az elvégzendő munkák szerinti díjazással.
A rendszeres kertrendezés, kertgondozás biztosítja azt, hogy kertünk, zöldterületünk azt a célt szolgálja, amiért megalkottuk, így lesz a kertünk szép, hasznos és harmonikus.

Kútfúrás, kútjavítás, szivattyú telepítés, víz és öntöző rendszer kiépítése.

Vállalunk kútfúrást, kút tisztítást, kompresszorozást, szűrő mosatást, szivattyú telepítést, víz és öntöző rendszer kiépítését. Fő profilunk az öntözőkút készítése. A tervezéstől, az engedélyeztetésen át, a beüzemelésig segítségére leszünk. Nagy tapasztalatunkkal garantálni tudjuk a szakszerű kútépítést reális árakon, minőségi anyagokból.

Kertépítés

A kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének teljeskörű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje.

FŰKASZÁLÁS, FŰNYÍRÁS

Az egészen kis területektől a hatalmas birtokokig vállaljuk professzionális gépeinkkel, hogy önnek gyönyörű pázsitja legyen, akár rendszeresen, vagy alkalmi jelleggel.

KERTÉPÍTÉS, KERTRENDEZÉS

Kert rendezése, felújítása, átalakítása, új kert építése. A tereprendezéstől kezdve az öntözőrendszer telepítésén át a gyepszőnyeg terítésig mindent saját kezűleg végzünk.

TELEKPUCOLÁS

Rendezetlen, elhanyagolt területek? Telektisztítás, telekegyenlítés, és fenntartását motoros kaszákkal, nagy teljesítményű bozótirtóval és ágaprító géppel a legsűrűbb bozótossal is megbirkózunk.

ZÖLD HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS

A munkánk során keletkező zöld hulladékot el tudjuk szállítani. Fontosnak tartjuk a zöld hulladék újrahasznosítását, szakszerű kezelését, ezért azt a megfelelő telephelyre szállítjuk.

BOZÓTNYÍRÁS, FAKIVÁGÁS

Túlnőtt bozót? Egy útban lévő fa? Vállalunk favágást, fakivágást, magassági vágást, gallyazást, cserjék, bokrok, bozótnyírás, aljnövényzet, gyökerek, tönkök eltávolítását is.Bízza ránk...

PARLAGFŰ MENTESÍTÉS

Az egészen kis területektől a hatalmas birtokokig vállaljuk professzionális gépeinkkel, hogy önnek gyönyörű pázsitja legyen, akár rendszeresen, vagy alkalmi jelleggel.

KÚTFÚRÁS

Kútfúrás, kút tisztítás, kompresszorozás, szivattyú telepítés, víz és öntöző rendszer kiépítése? A tervezéstől, az engedélyeztetésen át, a beüzemelésig segítségére leszünk!

KERTGONDOZÁS

Heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel vállaljuk családi házak, nyaralók, társasházak, ipari telkek kertgondozását, kertrendezését, fenntartását.

GYORSSZOLGÁLAT

Otthonában kisebb javításokra van szűksége? Vízszerelés-villany szerelés. Dugulás elhárítás. Nyaralók téli víztelenítése – tavaszi ráengedése.
Nálunk megtalálja a megfelelő szakembert!

Csap csere, Bojler javítás, karbantartások, radiátor csere, vízvezeték, villany szerelés ,tető javítások. Ereszcsatorna javítása, cseréje.

Duguláselhárítás, csatorna javítások kiépítés.

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba, tegye fel kérdését, hogy szakszerű és kielégítő válaszokat kapjon szolgáltatásainkkal kapcsolatban!